NOTA autoarei – BRANDON BAYS

Materialele Metodei Călătoria sunt scrise pentru a vă inspira să recunoașteți și să realizați măreția care se află în noi toți – pentru ca participarea la propria Călătorie de vindecare să fie un cadou pe care ni-l putem oferi nouă înșine. Este un „apel de trezire” către libertatea și integritatea care se află înlăuntrul nostru.

 

NU este conceput pentru a vă îndepărta de vreun program de vindecare sau de sănătate pe care il urmați în prezent – indiferent dacă este alopat sau alternativ. Din contră, este menit să îmbunătățească și să susțină propriul proces ales și creșterea voastra spirituală. În domeniul vindecării nu există garanții și există tot atâtea căi spre vindecare și sănătate pe câți oameni. Sperăm că toate mijloacele Călătoria (carte, curs, audio book) vă vor inspira și vă vor susține indiferent ce cale de creștere alegeți sa urmați.

 

 

TERMENI DE ANULARE

În circumstanțele actuale legate de epidemia de COVID-19, care este clasificată ca fiind o circumstanță de forță majoră, se aplică următorii termeni:

 

Sumele achitate pentru eveniment nu sunt rambursabile. Toate rezervările sunt transferabile la o alternativă de valoare egală sau, în unele cazuri chiar o valoare mai mare dacă așa s-a convenit cu organizatorul.

 

 

 

PROTEJAREA DATELOR

 

Informațiile personale pe care ni le furnizați pot fi utilizate în mai multe scopuri:

– să vă furnizăm produse, informații despre seminarii și facturi;

– pentru procesarea plăților;

– pentru a vă informa despre evenimentele viitoare;

– pentru a primi newslettere;

– pentru a vă ține la curent cu materialele gratuite și seminarii online;

– pentru a vă oferi acces la grupurile comunității Journey;

– pentru a obține analize statistice;

 

Nu vom dezvălui nici o informație pe care o deținem despre dvs. către nicio companie din afara MAI Vision PR și Journey International. Pentru informații suplimentare despre modul în care sunt utilizate informațiile dvs., modul în care menținem securitatea informațiilor dvs. și drepturile dvs. de a accesa informațiile pe care le deținem, vă rugăm să ne contactați.

 

Puteți oricând să solicitați eliminarea din lista de e-mailuri, scriindu-ne la jio@calatoriaspretine.ro

 

Despre ce este vorba in cursul Journey Intensive Online?

 

Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă fizică sau emoțională, procesul Calatoria vă poate ajuta. Sau poate simțiți că puteți realiza mai mult în viață și nu vă folosiți întregul potențial. Dacă vă simțiți blocat și nu puteți face schimbarea de care aveți nevoie, cursul Journey Intensive Online (Călătoria Intensivă Online) vă va ajuta să ajungeți la cauza principală a ceea ce v-a împiedicat la fiecare nivel – fizic, emoțional, mental și spiritual.

 

NU este pentru dvs. dacă căutați o soluție rapidă și ușoară fără a fi nevoie să faceți față adevărului. Cursul Journey Intensive este destinat iubitorilor de adevăr care doresc să-și elibereze viața de bagajul emoțional pe care îl poartă de prea mult timp.

 

Cursul Journey Intensive este diferit de orice seminar la care ați participat vreodată. Este conceput pentru a dezvălui blocaje emoționale și fizice personale care v-au îngreunat viața sau v-au cauzat diverse boli. Veți clarifica cauza principală a acestor blocaje și veți ajunge la o iertare eliberatoare – atât pentru voi, cât și pentru ceilalți.

 

Procesul personal Călătoria pe care îl veți experimenta, s-a născut direct din experiența proprie a lui Brandon Bays de vindecare a unei tumori de dimensiunea unei mingi de baschet. Metoda Călătoria, dezvoltată de ea, vă permite să accesați amintiri stocate la nivel celular – și vă învață cum să rezolvați și să vă eliberați de problemele stocate.

 

Cursul Journey Intensive Online va avea loc pe parcursul a 3 zile consecutive:

– Ziua 1- vă pregătiți pentru cele două zile intensive ce va urma cu o întâlnire preliminară cu co – prezentatorul Roxana Ioana Gabor Iliescu

 

– Ziua 2 – ghidați de Brandon Bays, experimentați un profund și eliberator proces numit Călătoria Emoțională, care vă va ajuta să accesați și să eliberați amintirile celulare reprimate.

 

– Ziua 3 – veți experimenta Procesul Călătoria Fizică și veți accesa puterea de vindecare a propriului corp. Procesul este același care a ghidat-o pe Brandon in vindecarea tumorii ei, fără să fie nevoie de intervenție chirurgicală sau medicamente.

De asemenea, veți învăța abilități avansate de vindecare pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi. Vă vor ajuta să ajungeți la o iertare profundă la nivel celular. Și puteți utiliza aceste instrumente pentru a vă ajuta prietenii, familia și clienții, odată cu finalizarea cursului.

 

Disclaimer

 

Acest web site și / sau produse și / sau servicii oferite în conținutul acestui website și / sau orice alte site-uri web asociate nu sunt destinate în niciun fel diagnosticării sau tratamentului oricărui tip de boală. Pentru un astfel de diagnostic și tratament, vă rugăm să consultați un medic calificat.

 

Nimic din conținutul acestui site web nu este destinat să reprezinte, să sugereze sau să pretindă în mod expres sau implicit, în orice context sau în orice mod că metoda Călătoria sau orice practician acreditat sau alt reprezentant al metodei Călătoria sau orice servicii, lucrări, procese, materiale sau produse furnizate sau prezentate de orice practician sau alt reprezentant Journey implică, cuprind, oferă sau furnizează orice altceva decât un proces de introspecție ghidată și auto-descoperire pentru indivizi sau orice fel de vindecare holistică sau mistică sau de altă natură pentru orice afecțiune fizică, mentală, psihologică, psihiatrică sau de altă natură, boală, afecțiune sau reclamație, sau că metoda „Călătoria” sau orice astfel de servicii, muncă, procese, materiale sau produse sunt sau ar putea, în orice circumstanțe, să devină un substitut, un înlocuitor sau o alternativă la tratamentul medical specializat și / sau sfatul medical adecvat de la practicieni cu experiență.

 

 

 

Date Companie

 

MAI VISION PR SRL

J08/2366/11.07.2019, CUI 41386341,

Strada de Mijloc, nr. 104A, camera 2, județ Brașov

Cont- Garanti Bank

RO54UGBI0000122023834RON

 

 

Metode de plata

 

Pay Pal