A Happy Home

Let Avada inspire you to the home you always wanted

Oferta noastră constă în pachete complexe, inexistente altundeva pe piață, care conțin ședințe de coaching profesional și consiliere de comunicare coerentă, îmbinate cu realizarea și montarea materialului filmat „Pașaport spre viitor” – povestea clientei.

Acesta se realizează prin înregistrarea unor interviuri, iar la finalul ședințelor de dezvoltare personala, fiecare clientă va putea să-și spună povestea într-un film cu durata de maximum 5 minute, ce va reprezenta esența misiunii și a comunicării sale ulterioare către toate tipurile de clienți.

De asemenea, pachetele Premium și Gold conțin consiliere de imagine și serviciile conexe legate de imagine – make up și hair style.

Pachetele noastre de servicii sunt următoarele:

Scrisoare de intenție filmată – o oră de coaching și una de filmare efectivă

Read More

Profil de social media filmat – o oră coaching și una de filmare efectivă

Read More

Povestea companiei spusă de inițiatoarea ei, în studio – coaching două ore și una de filmare efectivă, cu make up și hair style inclus

Read More

Povestea companiei spusă de inițiatoarea ei, pe teren – coaching trei ore și filmare patru ore, cu make up și hair style inclus

Read More

Strategia de dezvoltare include colaborarea cu firmele mari de PR și Publicitate pentru includerea „Pașaportului spre viitor” în ofertele lor către clienții existenți sau viitori.