Călătoria logo-ul Rezervă-ți locul spre Abundență aici!


RETRAGEREA
“ABUNDENȚA
CONȘTIENTĂ”

Cele mai multe cursuri de abundență învață cum să acționați pentru ceea ce doriți în viață. Deci, de ce unele dintre acestea se împlinesc și altele nu? ‘Abundența conștientă’ oferă o perspectivă unică asupra modului în care ați blocat abundența și a modului de creștere a fluxului.

Condiție preliminară: ‘Journey Intensive’ sau ‘Journey Experience’

Eliminați-vă limitele ascunse și manifestați adevărata abundență în toate domeniile vieții voastre!

Majoritatea cursurilor despre abundență învață cum să împlinești ceea ce îți dorești în viață, totuși rămâne întrebarea, de ce unele dintre ele se îndeplinesc și altele nu? ‘Abundența Conștientă’ este unică prin faptul că vă oferă o perspectivă asupra unui adevăr mai profund. Îți vei da seama cum ai trăit cu un picior pe pedala de accelerație și cu celălalt pe frână. Pe măsură ce elimini blocajele din viața ta, vei crește fluxul de abundență, în mod natural. 

O retragere voioasă, de 2 zile și jumătate

Nivel 1 – Programul ‘Transformare Personală’ și programul de ‘Practician Journey’

Rezervă-ți locul spre Abundență aici!

Abundența conștientă începe acolo unde se termină majoritatea programelor similare

În prima zi, îți vei dezvălui propriile blocaje de abundență în gândirea ta. Acestea includ convingerile tale negative, stima de sine scăzută, auto valorizarea scăzută și fricile. Aceste aspecte te-au ținut înapoi pe multe niveluri în viață – și te-au împiedicat să te bucuri de adevărata abundență. 

Dezrădăcinează și elimină blocajele și „sabotorii tăcuți” care  ți-au subminat în mod inconștient visele și dorințele!

Fă curățenia de primăvară a sufletui tău

Odată ce blocajele tale personale au fost dezvăluite, vei experimenta o eliberare profundă, o curățenie de primăvară de toate tiparele auto-negările îngropate adânc în tine. Vei experimenta, de asemenea, o adâncă și profundă recunoștință pentru tot ceea ce ai deja în viața ta, și vei înțelege cum să manifești mai mult. 

Dacă vrei mai mult de la viață, inclusiv cariera, relațiile și viața de familie, seminarul de ‘Abundență Conștientă’ îți va arăta calea!

La retragerea
Abundenței
Conștiente’
:

  • Expui și elimini convingerile greșite care ți-au sabotat abundența în viață
  • Înplinești potențialul de a manifesta abundența fără efort, în toate domeniile vieții tale
  • Descoperi cea mai profundă dorință a inimii tale și vizualizezi o viață nouă, mai satisfăcătoare
  • Gândești un plan de acțiune dinamic care îți oferă modalități practice de a încuraja abundența să înflorească în viața ta

Ce spun absolvenții seminarului ‘Abundența Conștientă’:

“Toată viața mea este mult mai fără efort și mai veselă

Rugăciunile și intențiile pe care le-am exprimat păreau să apară în viața mea destul de miraculos după evenimentul ‘Abundenței Conștiente’, dar asta nu a fost nici măcar partea cea mai puternică.Cel mai mare dar pe care l-am primit de la eveniment este un mod cu totul nou de a trăi și de a fi – prin utilizarea puterii de manifestare și intenție, întreaga mea viață este mult mai efort și mai veselă.”

Ashley

“Cel mai puternic seminar la care am participat vreodată

Cel mai puternic seminar la care am participat vreodată, cu siguranță, în ceea ce privește rezolvarea problemelor și a permite abundenței să curgă în interior și în afară (și înapoi în interior, și înapoi în afară…) din viața mea!Aștept cu nerăbdare să experimentez ce se va manifesta în următoarele zile, luni și în viitor.Recomand asta tuturor!”

Emanuela

“Lista mea de manifestări” s-a împlinit într-un an!

Tot ce am pus pe „lista mea de manifestări” în timpul retragerii s-a împlinit într-un an!Și acestea nu erau lucruri mărunte!M-am mutat în propria mea casă și mi-am manifestat soțul în acel moment.O astfel de binecuvântare și atâta recunoștință!”

Claire T.

Rezervă-ți locul spre Abundență aici!