The Journey Logo
THE JOURNEY INTERNATIONAL & MAI VISION PR

PRIMA EDIȚIE JOURNEY INTENSIVE DIN 2022

Seminarul 'Journey Intensive On Line'
2-3 Aprilie

Abilități Avansate  – 6 noiembrie 2021

Un regal al cunoașterii a, probabil, cea mai eficientă metodă terapeutică de pe glob: ‘Călătoria’ – ‘The Journey’!

Despre JIORE

Călătoria  – The Journey este de departe cel mai complex program de eliberare emoțională și vindecare pe toate nivelele de conștiință și este acum gata în varianta online pentru România și românii de pretutindeni!

Aceste trei zile îți pot schimba viața!

Simți că ești blocat într-un cerc vicios din care nu poți ieși?

Ruperea tiparelor se poate face doar prin îndepărtarea cauzelor emoționale ale comportamentelor și modificarea percepțiilor care ne determină reacțiile și atitudinea.

Relația ta este în impas și pare că vorbiți limbi diferite?

Comunicarea cu ceilalți este alterată de propriile noastre filtre, create de credințe, convingeri, valori, programările primite și acceptate pe parcursul vieții.

Episoade supărătoare se repetă aproape identic, ciclic?

Ieșirea din situațiile repetitive neplăcute, care ne tot revin în viață, fără a îndepărta cauzele acestora face doar loc pentru alte situații similare.

Sănătatea ta este rebelă, fără cauze evidente?

Îndepărtând blocajele care au dus la crearea diverselor efecte la nivel fizic - maladii, fobii, alergii sau simple disconforturi - poate îndepărta și efectele acestea nedorite.

Despre 'Călătoria'

 • Vrei să nu mai reușească să te ‘enerveze’ nimeni și nimic?
 • Vrei să scapi de fobii? De convingerile care te blochează? De programările  dăunătoare – proprii și induse de alții (părinți, școală, societate)? De blocajele pe care le-ai simțit toată viața, dar nu ai știut ce să faci să ‘treci de ele’?
 • Vrei să rupi tiparul situațiilor care îți împovărează viața? Situațiile repetitive sunt date de deschiderea și atracția noastră pentru acestea și un anume ‘model’ de atitudine și comportament.
 • Cum ar fi ca relația ta să fie curată, transparentă și deschisă?
 • Vrei să eliberezi blocajele emoționale cauzatoare de disfuncții și boli?
 • Ți-ar plăcea să poți dispune de o metodă de ‘management al durerii’?
 • Dar să (re)dobândești frâiele propriei tale vieți?

Folosește această ocazie – înscrie-te la ‘Journey Intensive’ în 2-3 Aprilie: https://mpy.ro/ih63h3ev

Având la bază cartea best seller ‘Călătoria’, scrisă de Brandon Bays, despre vindecarea ei miraculoasă de o tumoare de mărimea unei mingi de baschet acum mai bine de 30 de ani, metoda a ajutat sute de mii de oameni să își depășească blocajele fizice, emoționale și mentale și să își împlinească visele pe care nici ei nu le mai credeau posibile.
În România metoda este practicată din 2013 de terapeuți pregătiți la nivel internațional, ei însiși rezolvându-și prin Călătoria probleme amânate de ani de zile, de la cele fizice la cele emoționale și relaționale.
De la începutul pandemiei, Brandon Bays personal a oferit întregului public meditații online și sprijin în aceste momente guvernate de frică și incertitudine, expunând TOT ce trebuie știut și poate ajuta oamenii în a trece cu bine prin cele aduse de această perioadă.
Din septembrie, cel mai intensiv curs de eliberare emoțională disponibil în prezent în lume – Journey Intensive – a trecut exclusiv în varianta online, reușind să ofere astfel tuturor oamenilor din întreagă lume posibilitatea de vindecare rapidă și, de asemenea, accesul la primul pas spre a deveni practician al metodei Călătoria.

Această metodă este pentru tine dacă:

– această perioadă te-a afectat și ți-a scos la suprafață frici și frustrări de care nu erai conștient/ă
– ai avut în vreun fel sau altul de suferit în urma pandemiei, tu, familia ta sau cei dragi
– ai relații interumane ce au avut de suferit în ultima perioadă și îți dorești să le vindeci
– ai probleme fizice (mai mici sau mai mari, mai vechi sau mai noi) pe care nu ai reușit să le rezolvi și cu care chiar te-ai consolat
– indiferent cat de mult te străduiești, parcă te regăsești prins în aceleași situații imposibile, unde ai de ales doar între rău și mai rău
– pare că nimeni nu te înțelege, toată lumea este împotriva ta și nimeni nu apreciază ceea ce faci
– ai ajuns la capătul resurselor tale umane, emoționale, fizice sau materiale
– realizezi că tot exteriorul nu este altceva decât o oglindă exacerbată a interiorului
– ești gata să privești în față toate lucrurile ascunse sub preș de atâta timp dar care te macină
– vrei să știi care este misiunea ta personală
– vrei să profiți de perioada de lockdown pentru a vindeca și a evolua către …cea mai bună variantă a ta!
– vrei să iți faci cel mai frumos cadou chiar acum – ție și celor dragi

NU este pentru tine dacă:

– nu simți să faci pasul în adevăr
– încă mai vrei să joci rolul de victimă și acest lucru îți aduce satisfacție deși durere în același timp
– încă vrei să învinovățești pe alții pentru ceea ce se petrece în viața ta
– nu vrei să îți asumi destinul vieții tale și preferi să lași deciziile în mâinile altora

Rezervă-ți locul aici: https://mpy.ro/ih63h3ev

 

Ce vei primi?

– două zile și jumătate pline de exerciții și conștientizări incredibile, pe deplin integrate și personalizate pentru tine și provocările tale
– accesul pe o platformă performantă, unde vei avea acces la înregistrări două săptămâni după eveniment
– seminarul “Abilitați Avansate”, pentru aprofundare și perfecționarea tehnicii “Călătoria”
– traducerea integrală în limba română, cu subtitrare și dublare
– susținerea co-prezentatorului de limbă română și a unei echipe întregi de voluntari deja absolvenți ai cursului Journey Intensive și practicieni acreditați Călătoria
– accesul la o comunitate de oameni asemeni ție, dornici să se sprijine reciproc și să își descopere adevărata misiune

Despre ce este vorba în cursul Journey Intensive Online?

Dacă te confrunți cu orice fel de problemă fizică sau emoțională, procesul Călătoria te poate ajuta. Sau poate simți că poți realiza mai mult în viată și nu îți folosești întregul potențial. Dacă te simți blocat și nu poți face schimbarea de care ai nevoie, cursul Journey Intensive Online (Călătoria – Intensiv, Online) te va ajuta să ajungi la cauza principală a ceea ce te-a împiedicat la fiecare nivel – fizic, emoțional, mental și spiritual.
NU este pentru tine dacă ceea ce cauți este o soluție rapidă și ușoară fără a fi nevoie să faci față adevărului. Cursul Journey Intensive este destinat iubitorilor de adevăr care doresc sa-si elibereze viață de bagajul emoțional pe care îl poartă de prea mult timp și care le umbrește viața.
Cursul Journey Intensive este diferit de orice seminar la care ai participat vreodată. Este conceput pentru a dezvălui blocaje emoționale și fizice personale care ți-au îngreunat viața sau ți-au cauzat diverse boli sau suferință. Vei clarifică cauza principală a acestor blocaje și vei ajunge la o iertare eliberatoare – atât pentru tine, cât si pentru ceilalți.

Procesul personal Călătoria pe care îl vei experimenta s-a născut din experiența directă, proprie, a lui Brandon Bays, care în procesul de vindecare a unei tumori de dimensiunea unei mingi de baschet a primit și a asamblat elementele, legăturile între ele și succesiunea acestora, precum și abordarea ca și întreg. Metoda Călătoria, dezvoltată de ea, îți permite să accesezi amintiri reale dar uitate sau ‘acoperite’, stocate la nivel celular – și te învăță cum să rezolvi și să eliberezi blocajele stocate, anihilând totodată toate efectele pricinuite de acele blocaje, de la anxietate la depresie, de la un simplu guturai la diagnostice dintre cele mai complexe, sumbre, implacabile și definitive. Toate au șansa să fie desfăcute și eliminate acum!
Cursul Journey Intensive Online are loc pe parcursul a 3 zile consecutive urmate de o zi suplimentară pentru ‘Abilități Avansate’, după cum urmează:
 Ziua 0 – te pregătește pentru cele trei zile intense care vor urma, printr-o întâlnire preliminară cu co-prezentatorul Roxana Ioana Gabor Iliescu;
– Ziua 1 – cu ghidarea lui Brandon Bays, experimentezi un profund și eliberator proces numit ‘Călătoria Emoțională’, care te ajută sa accesezi și să eliberezi amintirile celulare reprimate și transformate în blocaje – deschizând posibilitatea de eliminare a efectelor acestora.
– Ziua 2 – vei experimenta procesul ‘Călătoria Fizică’ și vei accesa puterea de vindecare a propriului corp. Procesul este același care a ghidat-o pe Brandon în vindecarea tumorii ei, fără să fie nevoie de intervenție chirurgicala sau medicamente.

‘Abilităților Avansate’. Primești instrumente care aprofundează, completează și armonizează cele primite în primele două zile, tehnici care vor face mai profunde și mai eficiente procesele tale ‘Călătoria’.
Multe din aceste tehnici le vei putea folosi în viața de zi cu zi.

Toate acestea te vor ajuta să ajungi la o iertare profundă la cel mai intim și profund nivel, la nivel celular, unde toate amintirile și informațiile sunt stocate. Și poți utiliza aceste instrumente pentru a-ți ajuta prietenii, familia și clienții, odată cu finalizarea cursului.

Co – prezentator pentru limba română este Roxana Ioana Gabor Iliescu, terapeut emoțional și practician Călătoria din 2014.
Cu o vastă experiență că terapeut emoțional, Roxana Ioana Gabor Iliescu datorează metodei Călătoria reconstrucția propriei vieți și un copil, a cărui venire era imposibilă conform medicilor alocați.
De la mama singură cu doi copii și un diagnostic de infertilitate datorat unui uter extrem fibromatos, acum trăiește alături de iubirea vieții ei relația cea mai asumată de până acum, au împreună o copila de 5 ani iar vechile probleme medicale și emoționale au dispărut – psoriasis, circulație periferică deficitară, fibroame uterine, nesiguranță de sine, bulimie, frici și vinovații.
A decis atunci să își dedice viată ajutorării celor care sunt asemeni ei în trecut, în fata unor provocări mai mici sau mai mari și își doresc să își scrie propriul destin.
“Întâlnirea cu Journey și Brandon Bays”, spune Roxana Ioana Gabor Iliescu “s-a produs într-un moment în care nu mai speram ca ceva bun să se mai întâmple în viața mea. Când simțeam că nu mai am resurse să merg înainte. A fost mână pe care Universul mi-a întins-o atunci când am abandonat controlul și m-am lăsat ghidată!”

Aplicat în practică de

 • terapeuți din peste 60 de țări
 • psihologi, în practica lor
 • guverne
 • a devenit parte din alte metode – de exemplu ‘Pasul În Adevăr’

Mărturii

“Eu o consider pe Brandon ca fiind unul din marii maeștri ai lumii în acest moment. Dumnezeu a pregătit-o iar apoi i-a dat această metodă unică prin abordare și eficiență, și care este cea care a eliberat din efectele credințelor și a efectelor acestora, aparent fără ieșire, sute de mii de oameni ca tine și ca mine pe întreg mapamondul!”

Paul Gabor – Iliescu,
Practician “The Journey”

Journey logo placeholder
“…am primit instrumente care mi-au schimbat viață în bine!”
“La seminarul The Journey / Călătoria, am învățat tehnici și am primit instrumente care mi-au schimbat viață în bine. M-au ajutat și mă ajută ori de câte ori le folosesc, mai ales în timpurile pe care le trăim, să-mi înving fricile si să trec mai ușor peste limitările pe care uneori mi le impun. Am învățat că orice durere fizică sau/și boală are la bază o emoție sau emoții care nu au fost exprimate. Depresia, anxietatea, stresul, abuzul, trauma, lipsa încrederii în sine, tendința de a te sinucide, dependențele de orice fel și multe alte stări, pot fi vindecate cu ajutorul acestor intrumente din Călătoria. Daca vă confruntați cu cel puțin una dintre stările de mai sus, cu siguranță acest seminar este pentru voi. Recomand tuturor să facă acest curs mai ales in perioada aceasta pentru a putea trece mai ușor prin schimbările care au loc zi de zi și peste stresul care se simte la nivel colectiv.”
Roxana Mirela Curte
USA
“Călătoria – Desăvârșirea”
“Călătoria mea a început din infinitate, căci mereu m-am simțit ghidată de o înțelepciune divină. A venit un moment însă, in care am simțit că a venit timpul să pun în practică toată cunoașterea acumulată de-a lungul vieții si să o aduc în formă fizica structurată. Am ales să înțeleg întâi emoțiile, așa că am urmat cursul “The Journey Intensive”, ghidată de Brandon Bays. Am ințeles importanța emoțiilor în evoluția noastră că individ și că specie, și am înțeles că ele sunt o energie în mișcare și, de asemenea, cât de important este ca ele să fie deblocate și repuse în mișcare!”
Ștefana Vicol
București
Journey logo placeholder
“…am reușit să mă eliberez de unele situații mai puțin plăcute din viața mea…”
“Eu citisem cartea ‘Călătoria’ cu vreo 2 ani înainte de curs, și încercam singură să intru în acele meditații după mecanismele care sunt în carte, dar nu-mi reușea. Și în timpul cursului mi-a fost mai clar procesul de relaxare. Și mi-a reușit să descopăr mai multe situații din trecutul meu, pe care le uitasem și credeam că sunt iertate. Dar ele undeva s-au stocat și prin acele meditații am reușit să mă eliberez de unele situații mai puțin plăcute din viața mea. Mulțumesc! Seara frumoasa!”
Ludmila
Chișinău
Journey logo placeholder
“…am reușit să fac pace și să iert și să mă iert pe mine și pe alte persoane…”
“Metoda Călătoria este fantastica, este minunată, o recomand tuturor. Pentru mine personal este cea mai bună cale de tratarea emoțiilor, care vindecă la nivel fizic, sufletesc și emoțional, din toate punctele de vedere, în toate planurile, în toate dimensiunile. Este medicina sufletului meu. Și nu numai a sufletului meu, pentru că am reușit să fac pace și să iert și să mă iert pe mine și pe alte persoane cu care nu neapărat trebuie să mă întâlnesc fizic. Mi-am rezolvat relații și mi-am tratat boli fizice, din boli sufletești, iar când reușești să-ți rezolvi din bolile sufletești deja radiezi iubire, lumina și bucurie în jurul tău! Când am folosit această metodă și s-a simțit efectul și asupra altora, de exemplu fiicei mele i s-au deschis drumuri, părintiii și frații mei și-au schimbat anumite percepții în legătură cu viață, cu anumite situații. Mulțumesc “Journey Intensive”, că am văzut sute de persoane din diverse colțuri ale lumii că vor să se vindece. Recomand tuturor aceasta metodă.”
Antuza Chirilă
Italia
"Metoda lui Brandon este genială și universal aplicabilă!"
"Eu o consider pe Brandon ca fiind unul din marii maeștri ai lumii în acest moment. Dumnezeu a pregătit-o iar apoi i-a dat această metodă unică prin abordare și eficiență, și care este cea care a eliberat din efectele credințelor și a efectelor acestora, aparent fără ieșire, sute de mii de oameni ca tine și ca mine pe întreg mapamondul!"
Paul Gabor - Iliescu
București
Journey logo placeholder
“Călătoria m-a vindecat.”
“Mă numesc Corina, sunt din Bacău și anul acesta am avut prilejul de a urma cursul JOURNEY INTENSIVE al lui Brandon Bays. Călătoria mea a început în urma cu vreo 6 ani când am găsit cartea, am citit-o pe nerăsuflate, mi-am pus intenția de a efectua cursul și anul acesta s-a materializat. Fiind alături de Roxana Ioana Gabor Iliescu am urmat JOURNEY INTENSIVE ONLINE și nefiind vorbitoare de limba engleză am beneficiat de traducere. Ce mi-a adus mie JOURNEY INTENSIV ONLINE este greu de explicat în cuvinte, dar simțirea interioară iți transformă viața. Pentru mine a avut și scop terapeutic, având emoții dureroase rămase undeva înăuntrul meu, nedescoperite și neștiute de mine. Mi-am înțeles datorită acestei metode una dintre emoțiile prezente acut în viată mea, FRICA – de moarte, de boală, de necunoscut, de întuneric, dar și frustrarea pe care am avut-o asupra mamei. Pentru mine, Călătoria este o metoda de vindecare, de meditație, de liniștire a gândurilor, fapt ce s-a materializat atât asupra mea căt și a celor din jurul meu.”
Corina
Bacău
Journey logo placeholder
“…de 30 ani ajută oamenii să reînvie!”
“Bună, numele meu este Mariana Zaharia, sunt din Republica Moldova și locuiesc în Chișinău și sunt asistentă medicală. Experiența JOURNEY INTENSIVE pentru mine a însemnat o oportunitate extraordinară. În primul rând să merg atât de adânc în traumele mele nu s-a mai întâmplat niciodată până atunci, deși făcusem și alte terapii emoționale, dar asta mi s-a părut cea mai profundă. La început m-am speriat, pentru că atât de adânc să mergi în umbrele tale, și nici nu știam cum poate fi, dar datorită ghizilor noștri Brandon Bays, Roxana și întregii echipe de suport, am avut puterea de a merge cât de adânc posibil, și iată, acum sunt la 2 ani de la experiența THE JOURNEY INTENSIVE în care nu doar mi-am vindecat rănile emoționale, problemele fizice legate de acestea fiind gastrita, otita, sinuzita, endometrioza și multe alte ițe, dar mi-am găsit și calea mea, nu doar spirituală, dar și latura creativă. Mi-am descoperit calitățile mele creative care m-au ajutat să depășesc foarte bine depresia cu care m-am confruntat foarte mulți ani. Mulțumesc din suflet lui Brandon Bays pentru curajul și dedicația cu care deja de 30 ani ajută oamenii să reînvie! În cazul meu așa a fost. A fost a doua șansă la viată. Mulțumesc din suflet acestei terapii minunate, venite de undeva din adâncul inimii și din cele mai curate intenții de vindecare și de descoperire a darurilor noastre minunate!"
Mariana Zaharia
Chișinău
“…seminarul JOURNEY INTENSIVE m-a dus mai aproape de mine!”
“Bună ziua tuturor, pe mine cursul JOURNEY INTENSIVE m-a dus mai aproape de mine. Am încercat tot felul de metode de la psihologa clasică, reiki, radiestezie, căutând ceva, iar JOURNEY mi-a adus faptul că m-a făcut să fiu conștientă că e nevoie de o parte din mine, e nevoie că sufletul meu să participe, și că nu pot să aștept că cineva din afară să facă ceva pentru mine, iar ceea ce am învățat e că JOURNEY merge pe grade, adică mergi până acolo până unde ești tu dispus, niciodată nu am făcut o călătoria pentru ceva mai mare decât am putut eu să duc. Atunci mi-am dat seama că pot să reglez eu, dacă în momentul asta simt să mă duc până într-un anumit punct, mă duc, sau dacă simt să mă duc până la capăt, mă duc până în capăt. Depinde de mine și de fapt asta este lecția cea mai importante, că de fapt de la început depindea de mine și nu de ceilalți. Jouney m-a adus mai aproape de mine, de întregire.., m-a ajutat cu atacurile mele de anxietate, mai vin câteodată dar recunosc repede de unde vin, problemele de somn pe care le aveam. Acum fac un alt curs, iar profesoara de acolo mi-a spus că nu știe ce fac, dar să continui că fac bine. Eu fac Călătorii din iunie, și ea a văzut în mine deschiderea, iar eu văd evoluția mea, văd pașii pe care i-am făcut, văd curaj, acea frica de a înfruntă nu mai este. Mulțumesc!”
Ramona
Italia
Journey logo placeholder
“Mie metoda călătoria mi-a schimbat viață la 180 grade!”
“Înainte de Journey Intensive practicam Călătoria Fizică, iar astfel mi-am vindecat sciatica, iar după explicațiile din Journey Intensive am înțeles și am asimilat Călătoria Emoțională, lucru care, prin practică, m-a făcut să trăiesc conștient și să nu mai sufăr crezând că doar eu stârnesc tot felul de reacții în ceilalți, ci și ei înșiși au sufletul rânit și reacționează în consecință. Călătoria Emoțională a devenit un stil de viață. Recomand tuturor celor care vor să adopte un stil de viață sănătos: Călătoria este o metodă de a trăi emoțional sănătos.”
Oana
Spania

Ocupă-ți locul acum!

Oferă-ți o experiență de neuitat!

Întrebări Frecvente

Simți că trebuie să mergi mai departe și, totuși, ceva te reține?

Este vorba de o religie?

NU!
Journey nu este o religie, sectă, cult și nimic asemănător!
Journey este o metodă autentică, integrativă care te susține și dirijează să te regăsești în deplină conștiență, având instrumentele de lucru și pentru a-i ajuta pe cei de lângă tine.

La ce vârstă poate fi folosită metoda?

La orice vârstă!

Există ‘Journey Pentru Copii’, iar, pe de altă parte, au fost câțiva absolvenți de Journey Inensive la vârste peste 80 de ani.
Nu vârstă ar fi o limită, ci doar deschiderea și dorința de eliberare!

Ce calificări prealabile sunt necesare?

Niciuna în special.

Condiția de participare la seminar este citirea în prealabil a cărții ‘Călătoria’ a lui Brandon Bays.

Există precauții medicale sau efecte secundare?

Nu! Acest tip de lucrare nu are efecte secundare!

Călătoria este o meditație ghidată de un absolvent de Journey Intensive (minim) și în care ești ghidat/ă către niște pași pe care îi faci în propriul tău sistem de referință.
Nimic invaziv, total și complet inofensiv.

AI BĂTUT DESTUL PASUL PE LOC?

Dorești să experimentezi LIBERTATEA?

Alege moneda
RON Leu românesc
EUR Euro