Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Cost- 247 euro (pentru membrele Clubului Diamant se aplică reducerea de 20%)

Fă-ți acest cadou ție, Româncă de oriunde ai fi!
Pentru sănătate fizică și emoțională! Pentru succesul relațiilor de cuplu! Pentru vindecarea rănilor generaționale!
Pentru ca tot ceea ce manifești să fie din bucurie!
Pentru ca depresia, anxietatea, blestemele, furia, umilința, dezamăgirea, tristețea, rușinea, violența și auto judecata să fie șterse din ADN-ul nostru de femei românce pentru totdeauna!

Locația: Curs Online, Platforma Zoom

Program
Luni – 26.04 de la ora 19-22.30
(deschidere, intenții, primele exerciții și ritual de eliberare energetica)

Marti – 27.04 de la ora 19-22.00- exercitii fizice, emoționale și energetice din metoda Pasul în Adevăr

Miercuri – 28.04 – 19.00- 22.30 – meditații și împărtășirii) Programul se incheie cu un ritual puternic de deschidere către manifestarea unei noi realități vindecate și reprogramate! Pentru noi și întregul nostru liniaj!

Mii de ani puterea femeilor a fost ascunsă, subjugată, umilită, batjocorită, pusă sub semnul întunericului, arsă pe rug, luată peste picior, oprimată, blocată.
Când mai ieșea la suprafață în moduri evident nu foarte sănătoase, era folosit acel exemplu pentru a justifica încătușarea și mai zdravănă a lor.
Aproape că am ajuns și noi, femeile să credem că îl avem pe Necuratul în noi, nu? Că trebuie să ne stăpânim emoțiile, merităm să fim puse la punct pentru că altfel cine știe ce am fi în stare să facem…
Ai simțit vreodată că ai în tine puteri care ar putea distruge lumea?
Ei bine, le ai! Ai acel shakti care pune totul în mișcare, acea energie creatoare fără de care Universul ar fi mort.
Și da, poate distruge. Știi când? Când o ții suprimată o viață întreagă și apoi o situație te împinge să o scoți la suprafață.
Când shakti iese prima oară la suprafață din frică, umilință, rușine, vinovăție, amenințare cu moartea, da, poate ucide, poate castra, poate blestema, poate distruge viața ta sau a altora.
Dacă însă îți cunoști puterile și înveți să lucrezi cu ele, să le potențezi, să le pui la treabă în cel mai nobil scop, pot salva lumea. În primul rând lumea ta, apoi lumea care te înconjoară.
Putem ajunge la armonia dintre masculin si feminin, la divinul dans dintre Shiva si Shakti, dintre Creator și Forța creatoare, dintre El și Ea.
Ai curajul să faci asta într-un mediu sigur și blând, alături de surorile tale și ghidate eteric de cele mai puternice preotese ce ne sunt astăzi alături- Isis și Maria Magdalena?

Între 26 si 28 aprilie vom recrea in mediul online, în aceste momente magice pentru planeta Pământ Vindecarea Pântecului prin ISIS și Maria Magdalena, ce va cuprinde ore de:
– vindecare a pântecului prin dans, cântec și energie shakti
– eliberare a blocajelor de la nivelul pântecului, manifestate prin afectiuni (dureri menstruale, chisturi, fibroame, lipsa de libidou etc)
– dezlegare de blesteme ancestrale și de familie
– exercitii de conectare la propria putere, la propriile daruri
-exercitii fizice
– deschiderea catre afecțiuni precum: endometrioza, chisturi, fibroame, acorturi, etc.
-exercitii tantra
– exercitii de conectare la darurile de grup
– exercitii de manifestare
– explorarea puterilor si darurilor de neam
– iertari și tăieri de legături
Trainerii MAI Academy te vor ghida pe parcursul acestor 3 zile:

1. Roxana Ioana MAI, expert vindecare emoțională, practician Călătoria și Life Activation, fondator MAI Academy și al metodei Pasul în Adevăr, lucrează de peste 8 ani cu rănile emoționale si traumele femeilor ducându-le către lumină și vindecare.

2- Laura Duduc, absolventă Journey Intensive, gimnastă de performanță, inițiată în tainele lui Isis, inițiată în liniajul Regelui Solomon va conduce sesiunile de eliberare fizică

3- Oana Roman- absolventă Journey Intensive, facilitator MAIAcademy, va modera întregul eveniment.

Evenimentul are loc on line pe platforma zoom. Varianta live are loc in weekend-ul dinainte de cel online si contine Inițierea lui Isis si sesiuni de lucru în aer liber. Din motive de protecție și Prevenție avem doar 10 locuri disponibile.

detalii la calatoria@calatoriaspretine.ro sau la tel +34617375210

https://www.facebook.com/events/3017230265179778/

Comenteaza

Go to Top