Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Nu rata ocazia unică de a te conecta la geometria ADN-ului tău, de a merge dincolo de toate problemele, de toate tiparele, de toate traumele, de toate fricile. Ai acum ocazia de a ajunge la cine ești tu cu adevărat. Ai ocazia de a învăța cum să folosești vechile simboluri pentru a-ți ridica vibrația, de a schimba energia locului în care trăiești, în care muncești, astfel încât să fii reconectat cu inima ta.
𝐂𝐮𝐢 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬?
Oamenilor (femei și bărbați) ce au decis că viața trăită cu ochii închiși nu mai este o opțiune.

“Trezirea” devine astfel mai mult decât o chemare, o obligație.

𝐃𝐚𝐭𝐚: 16 aprilie 2021
𝐎𝐫𝐚 10.00-16.30
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥: București – va fi anunțat, ulterior, doar participanților.

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐆𝐞𝐨𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐜𝐫𝐚̆?
Geometria, ca o artă, a fost formată în cer, ca precursor al întregii creații. Geometria sacră este studiul și contemplarea proporției divine și modelelor geometrice care sunt fundamentale pentru crearea și structura Universului. În înțelegerea acestor modele geometrice si a energiilor vibraționale, vei învăța limbajul pur al cosmosului și vei câstiga acces la înțelepciunea universală.

𝐂𝐞 𝐯𝐞𝐢 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬?
În studiul geometriilor sacre, vei merge adânc în misterele cristalelor, vei cunoaște energiile nevăzute și vei învăța să consolidezi casa cu patru forme geometrice puternice.

– 𝐂𝐫𝐲𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐢𝐧𝐠 – O metodă de lucru cu cristalele pe care o vei putea folosi pentru a te vindeca pe tine (sau pe pacienții tăi).
– 𝐂𝐫𝐲𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬 – O tehnică uimitoare și precisă prin care vei putea citi în viitor cu ajutorul cristalelor; (pentru uz personal și pentru utilizarea cu clienții tăi).
– 𝐂𝐫𝐲𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 – Folosit pentru a-ți spori capacitatea de a învăța și a-ți crește visele. Este modalitatea prin care vei avea vise conștiente cu ajutorul cristalelor.
– 𝐂𝐫𝐲𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐆𝐫𝐢𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠 – folosirea cristalelor pentru a crea o casă minunată și/sau un mediu de lucru cu rețele de cristal pentru:
1. Protecţie;
2. Aducerea energiei divine în spațiul tău;
3. Invocarea Divinității;
4. Completare, plinătate, abundență și manifestare a tot ceea ce dorește inima ta.

𝐂𝐞 𝐯𝐞𝐢 𝐨𝐛𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐟𝐚̂𝐫𝐬̦𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐬?
La sfârșitul acestui curs vei avea un set de instrumente care te vor ajuta să îți îmbunătățești propria viață, precum și viața apropiaților tăi. Vei primi un pachet cu cristale și manuale/materiale cu ajutorul cărora vei putea lucra în continuare (cristalele sunt încărcate energetic).

𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬?
Autoarea acestui eveniment este 𝑆ℎ𝑎𝑛𝑖 𝐿𝑒ℎ𝑟𝑒𝑟, terapeut internațional, practician Călătoria, practician Tony Robbins, prefesor de Geometrie Sacră și Kaballah.
Te invitam să o cunoști pe Shani aici:

– prin emisiunea ”Împreună pentru natură”, cu Paul Gabor Iliescu și Roxana Gabor Iliescu, de pe Canal 33.

𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐭𝐚 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐫𝐬?
397€

𝐍𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢: 25

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐢?
Completează următorul formular: xxx

Telefon: +40722 449 991 / +40799 744 755 .
Cursul se va ține în limba engleza, cu posibilitate de traducere în limba română (20 €/zi).

https://www.facebook.com/events/182202826937305/

Comenteaza

Go to Top