Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Cele 7 Școli de Mistere de pe Planeta Pământ.
Timp de mii de ani aceste școli au rămas in tăcere și au devenit adesea parte din legendă și poveste de-a lungul istoriei.
Adesea asociate cu ocultul, au existat întotdeauna o mulțime de mistere în jurul acestor școli și practicilor lor.
Cu toate acestea, în majoritatea acestor povești vechi, oamenii care au studiat sau sunt asociați cu aceste școli, se spune că au fost oameni extraordinari, care prezintă o varietate de talente. Despre o mare parte dintre ei ai citit în cărțile de istorie și știi modul în care și-au lăsat amprenta pe planetă.
Ani de zile aceste școli au fost închise publicului. Învățăturile au fost oferite doar regalității dar conștiința umanității s-a schimbat spre noi culmi și acum toți sunt gata să primească aceste informații și învățături.

Vei descoperi lucruri precum:

– Unde se află fiecare Școală de Mistere pe aceasta Planetă, fiecare în scop diferit și modul în care acestea se reunesc în comun pentru un scop mai mare.
– Corelația lor cu corpul și multe altele.

Școala Misterelor care activează acum și prin care primești această informație reprezintă una dintre acestea. Informațiile și învățăturile din această linie au fost ținute secret și au fost protejate pentru acest moment în timp.

Toți sunt acum pregătiți să primească și să pună în acțiune aceste învățături și acest modul de viață, aducând la lumină noua lume, sau Shamballa, un timp de pace și înțelegere adevărată.

Cine va susține acest curs??

Shani Lehrer- terapeut internațional, profesor al Școlii de Mistere, profesor Kaballah, practician Călătoria.

Număr maxim de locuri: 25

Care este investiția ta în aces curs?
47€

Inscrieri:
– la nr de tel. +4.0744-434014
– mesaj privat pe pagina de facebook Călătoria spre tine.

https://www.facebook.com/events/503696373985451/

Comenteaza

Go to Top