Încarc Evenimente

Cel mai complex program de eliberare emotionala si vindecare pe toate nivelele de constiinta este acum gata in varianta online pentru Romania si romanii de pretutindeni!Avand la baza cartea best seller – Calatoria, scrisa de Brandon Bays despre vindecarea ei miraculoasa de o tumoare de marimea unei mingi de baschet acum mai bine de 30 de ani, metoda a ajutat sute de mii de oameni sa isi depaseasca blocajele fizice, emotionale si mentale si sa isi implineasca visele pe care nici ei nu le mai credeau posibile.
In Romania metoda este practicata de mai bine de 8 ani de terapeuti pregatiti la nivel international, ei insisi rezolvandu-si prin Calatoria probleme amanate de ani de zile, de la cele fizice la cele emotionale si relationale.
De la inceputul pandemiei, Brandon Bays personal a oferit intregului public meditatii online si sprijin in aceste momente guvernate de frica si incertitudine.
Din septembrie, cel mai intensiv curs de eliberare emotionala – Journey Intensive, este valabil si in varianta online, reusind sa ofere astfel tuturor oamenilor din intreaga lume posibilitatea de vindecare rapida si de asemenea accesul la primul pas spre a deveni practician al metodei Calatoria.
Este pentru tine daca
-aceasta perioada te-a afectat si ti-a scos la suprafata frici si frustrari de care nu erai constient
-ai avut in vreun fel sau altul de suferit in urma pandemiei, tu, familia ta sau cei dragi
-ai relatii inter umane ce au avut de suferit in ultima perioada si iti doresti sa le vindeci
-ai probleme fizice (mai mici sau mai mari, mai vechi sau mai noi) pe care nu ai reusit sa le rezolvi si cu care chiar te-ai consolat
-indiferent cat de mult te straduiesti, parca te regasesti prins in aceleasi situatii imposibile, unde ai de ales doar intre rau si mai rau
-pare ca nimeni nu te intelege, toata lumea este impotriva ta si nimeni nu apreciaza ceea ce faci
-ai ajuns la capatul resurselor tale umane, emotionale, fizice sau materiale
realizezi ca tot exteriorul nu este altceva decat o oglinda exacerbata a interiorului
esti gata sa privesti in fata toate lucrurile ascunse sub pres de atata timp dar care te macinau
-vrei sa stii care este misiunea ta personala
-vrei sa profiti de perioada de lockdown pentru a vindeca si a evolua catre …cea mai buna varianta a ta
-vrei sa iti faci cel mai frumos cadou de inceput de an (tie si familiei tale)

NU este pentru tine daca
-nu simti sa faci pasul in adevar
inca mai vrei sa joci rolul de victima si acest lucru iti aduce satisfactie dar si durere in acelasi timp
-inca vrei sa invinovatesti pe altii pentru ceea ce se petrece in viata ta
-nu vrei sa iti asumi destinul vietii tale si preferi sa lasi deciziile in mainile altora

Ce vei primi?
-trei zile si jumatate pline de exercitii si constientizari incredibile, pe deplin integrate si personalizate pentru tine si provocarile tale

-accesul pe o platforma performanta, unde vei avea acces la inregistrari doua saptamani dupa eveniment

-seminarul “Abilitati Avansate”, pentru aprofundare si perfectionarea tehnicii “Calatoria” , pe data de 22 ianuarie

-accesul pe o platforma performanta, unde vei avea acces la inregistrari pe toata durata evenimentului

-traducerea integrala in limba romana, cu subtitrare si dublare

-sustinerea co prezentatorului de limba romana si a unei echipe intregi de voluntari deja absolventi ai cursului Journey Intensive si practicieni acreditati Calatoria

-accesul la o comunitate de oameni asemeni tie, dornici sa se sprijine reciproc si sa isi descopere adevarata misiune

Despre ce este vorba in cursul Journey Intensive Online?
Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă fizică sau emoțională, procesul Calatoria vă poate ajuta. Sau poate simțiți că puteți realiza mai mult în viață și nu vă folosiți întregul potențial. Dacă vă simțiți blocat și nu puteți face schimbarea de care aveți nevoie, cursul Journey Intensive Online (Călătoria Intensivă Online) vă va ajuta să ajungeți la cauza principală a ceea ce v-a împiedicat la fiecare nivel – fizic, emoțional, mental și spiritual.
NU este pentru dvs. dacă căutați o soluție rapidă și ușoară fără a fi nevoie să faceți față adevărului. Cursul Journey Intensive este destinat iubitorilor de adevăr care doresc să-și elibereze viața de bagajul emoțional pe care îl poartă de prea mult timp.
Cursul Journey Intensive este diferit de orice seminar la care ați participat vreodată. Este conceput pentru a dezvălui blocaje emoționale și fizice personale care v-au îngreunat viața sau v-au cauzat diverse boli. Veți clarifica cauza principală a acestor blocaje și veți ajunge la o iertare eliberatoare – atât pentru voi, cât și pentru ceilalți.
Procesul personal Călătoria pe care îl veți experimenta, s-a născut direct din experiența proprie a lui Brandon Bays de vindecare a unei tumori de dimensiunea unei mingi de baschet. Metoda Călătoria, dezvoltată de ea, vă permite să accesați amintiri stocate la nivel celular – și vă învață cum să rezolvați și să vă eliberați de problemele stocate.
Cursul Journey Intensive Online va avea loc pe parcursul a 3 zile consecutive si o zi suplimentara doua saptamani mai tarziu:

– Ziua Ailităților Avansate – veți experimenta Procesul Călătoria Fizică și veți accesa puterea de vindecare a propriului corp. Procesul este același care a ghidat-o pe Brandon in vindecarea tumorii ei, fără să fie nevoie de intervenție chirurgicală sau medicamente.

De asemenea, dupa cele doua saptamani in care veti avea acces la inregistrari, veți învăța intr-o a patra zi abilități avansate de vindecare pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Vă vor ajuta să ajungeți la o iertare profundă la nivel celular. Și puteți utiliza aceste instrumente pentru a vă ajuta prietenii, familia și clienții, odată cu finalizarea cursului.
Co – prezentator limba romana
Roxana Ioana
Gabor Iliescu
terapeut emotional si practician Calatoria din 2014.
Cu o vasta experienta ca terapeut emotional, Roxana Ioana Gabor Iliescu datoreaza metodei Calatoria reconstructia propriei vieti.
De la mama singura cu doi copii si un dignostic de infertilitate datorat unui uter extrem fibromatos, acum traieste alaturi de iubirea vietii ei relatia cea mai asumata de pana acum, au impreuna o copila de 5 ani iar vechile probleme medicale si emotionale au disparut- psoriasis, circulatie periferica deficitara, fibroame, nesiguranta de sine, bulimie, frici si vinovatii.
A decis atunci sa isi dedice viata ajutorarii celor care sunt asemeni ei in trecut, in fata unor provocari mai mici sau mai mari si isi doresc sa isi scrie propriul destin.
“Intalnirea cu Journey si Brandon Bays”, spune Roxana Ioana Gabor Iliescu “s-a produs intr-un moment in care nu mai speram ca ceva bun sa se mai intample in viata mea. Cand simteam ca nu mai am resurse sa merg inainte. A fost mana pe care Universul mi-a intins-o atunci cand am abandonat controlul si m-am lasat ghidata.”

MĂRTURII
La seminarul The Journey sau Calatoria, am învățat tehnici și am primit instrumente care mi-au schimbat viata în bine. M-au ajutat si ma ajuta ori de câte ori le folosesc, mai ales în timpurile pe care le trăim, sa-mi inving fricile si sa trec mai ușor peste limitările pe care uneori mi le impun.
Am învățat ca orice durere fizica sau/si boală are la baza o emoție sau emotii care nu au fost exprimate.
Depresia, anxietatea, stresul, abuzul, trauma, lipsa încrederii in sine, tendinta de a te sinucide, dependințele de orice fel, si multe alte stari, pot fi vindecate cu ajutorul acestor intrumente din Calatoria.
Dacă va confruntați cu cel puțin una dintre starile de mai sus, cu siguranță acest seminar este pentru voi.
Recomand tuturor sa facă acest curs mai ales în perioada aceasta pentru a putea trece mai ușor peste schimbările care au loc zi de zi și peste stresul care se simte la nivel colectiv.
ROXANA MIRELA CURTE, USA
Călătoria – Desăvârșirea:

Comenteaza

Go to Top